Quality products at very competitive prices

Logo

Aan ons verkopen

Heeft u een (oude) partij computers, laptops, tablets, monitoren, computer onderdelen, of andere IT apparatuur die u ons wilt aanbieden? Wij doen er graag een bod op!

Hoe werkt het?

1 Informatie

Verzending informatie over de partij IT apparatuur die u aanbiedt

2 Contact

Onze inkoop afdeling neemt contact met u op

3 Verzending

Verzending van alle producten

4 Controle

Productcontrole door onze experts

5 Geld

Geld ontvangen

Inkoop van gebruikte computers, laptops of overige IT-apparatuur

Heeft u oude en gebruikte computers, laptops, monitoren, computer onderdelen of andere IT-apparatuur die u ons wilt aanbieden? Wij doen er graag een bod op!

Voorheen was het gebruikelijk om een externe partij in te schakelen voor het afvoeren van oude en gebruikte IT-apparatuur. Hedendaags is dit niet meer nodig. Door de hoge kwaliteit van de apperaturen kan een goede refurbisher veel van deze producten vernieuwen en een nieuw leven geven. Het hergebruiken van deze producten is natuurlijk veel beter voor het milieu, want het bespaart delfstoffen en afval.

Oude IT apparatuur opkopen

Bij het opkopen van oude ICT-apparatuur zijn de mogelijkheden bij ons zeer breed. Zo kunnen wij ondersteuning bieden bij diverse situaties, bijvoorbeeld bij:

  • Bedrijven die gaan vernieuwen;
  • Faillissementen of sluitingen;
  • Particuliere verzameling;
  • Overstock partijen.

En kunt u bij ons terecht met diverse producten, maar ook met onderdelen daarvan. Bijvoorbeeld:

  • Computers
  • Laptops
  • Tablets
  • Monitoren en schermen

Hoe zit dat met de data op mijn apparatuur?

Staat er nog gevoelige informatie op de apparaten? Geen probleem! Voordat wij de apparatuur gaan gebruiken, formatteren wij alle harde schijven of SSD’s. Daarna is het een optie om alle data op de harde schrijven door ons te laten wissen (wipen). De data wordt volledig verwijderd en geen enkele informatie blijft achter op de harde schijf. Achteraf ontvangt u van ons documentatie als bewijs van de uitgevoerde actie. Aan het wipen zijn kosten verbonden, welke overigens vaak worden verrekend emt de totale inkoop partij.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van oude en gebruikte apparatuur of wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op .