Quality products at very competitive prices

Logo

Over Alpha-Dox B.V.

Alpha-Dox is in 2015 opgericht met als voornaamste activiteit het in en verkopen van refurbished en ex-lease IT-appratuur.  Apha-Dox speelt in op de sterk groeiende markt en de steeds grotere vraag naar hoge kwaliteit refurbished IT-apparattur. Sinds onze start is Alpha-Dox uitgegroeid tot een grote speler in de globale refurbished IT-markt. Daarbij werd vooral de focus gelegd op gebruikte en ex-lease partijen laptops, computers en monitoren. Waar de groothandel voornamelijk het in en verkopen van IT-partijen betrof werd ondertussen ook de vraag vanuit de zakelijke wereld naar refurbished IT-oplossingen steeds groter.

Aangezien Alpha-Dox de producten én kennis al in huis had zijn we ons naast de import en export activiteiten ook gaan richten op het aanbieden van refurbished B2B IT-oplossingen zoals het leveren van complete werkplekken in kantoorruimtes, thuiswerkplekken voor startende en MKB bedrijven, of gewoon het voorzien van aanvullende of te vervangen IT-producten. Het leveren van professionele op maat gemaakte IT-oplossingen in combinatie met onze eerlijke en transparante communicatie werd al snel een recept voor succes…

  Waar in het begin vooral MKB-bedrijven vanuit financieel oogpunt de keuze maakten voor refurbished IT-oplossingen, zijn het tegenwoordig ook de grotere organisaties en multinationals die vooral door de hoge kwaliteit, duurzaamheid én financieeel oogpunt de overstap maken naar refurbished laptops, computers en monitoren voor hun personeel. Zo hebben wij de afgelopen jaren meer dan 2000 bedrijven geholpen met opstarten, doorgroeien en verduurzamen van hun organisatie.

Alpha-Dox B.V. koopt ook vaak het aanwezige oude IT-appratuur op om deze te vervangen voor hoge kwaliteit vernieuwende refurbished IT-apparatuur. Dit is voor de klanten vaak de gemakkelijkste oplossing en zo houden wij de circel rond!

Hoofdactiviteiten

Groothandel, Import/Export: Het in en verkopen van refurbished / gebruikte / ex-lease IT-partijen voornamelijk op de Europese markt

IT-opkoper, afvoer hardware: Het opkopen van oude / afgeschreven / ex-lease IT-apparatuur van bedrijven, organisaties en overheidsinstanties.

IT-Solutions: Het aanleveren van refurbished IT hardware als refurbished PC’s, laptops en monitoren en complete werkplekken.

Dataverwerking: Gecertificeerd verwijderen en veilig afvoeren van persoonlijke en bedrijfsgegevens

Contact

Voor het opvragen van offertes, aanbieden van uw IT partijen of andere vragen. Neem dan gerust contact met ons op.